Simple how to grill japanese sea foods in oysterhut 簡単な日本の海鮮の焼き方inかき小屋

私はbbqtenです!
I am a bbqten !

今日はかき小屋でよくでる海鮮の焼き方を説明するよ!
I explain the how to grill sea foods common in persimmon Koya today

海鮮の美味しい食べ方
Delicious how to eat sea foods

牡蠣 oyster
平たい方を二分間。山の方を二分間。合計4分間焼きます。

It is two minutes in a flat. It is two minutes in a mountain. I glill it in total for four minutes

平たい方を開く

I open up a flat

しっかり沸騰するまで焼く

I bake it until it boils well

できあがり

The completion

牡蠣の爆発するのが気になる方は必ずトングを使いカバーをして下さい 。

Please cover the oyster worried about an explosion with a tong by all means.
注意!カバーは大変熱いのでトングを使って下さい。

Caution!Because it is very hot, the cover, please use the tong

オススメの食べ方

How to eat recommendation

日本酒をかけて焼いて食べると美味しい

When I take sake and glill it and eat, it is delicious
白ハマグリ White clam
片面2分ずつ焼く

I glill it by one side two minutes

しっかり沸騰するまで焼く

I bake it until it boils well

できあがり

the completion

サザエ Turban shell

口を下にして焼きます

I do a mouth below and glill it

てっぺんが乾くとひっくり返します

When a top dries, I upset it

しっかり沸騰するまで焼く

I bake it until it boils well

醤油をサッとかけて

I sprinkle on soy sauce

できあがり

The completion
ホタテ Scallop
茶色の面を2.3分間焼く

I glill a brown below for 2-3 minutes

白色の面を2.3分間焼く

I glill a white bellow for 2-3 minutes

しっかり沸騰するまで焼く

I grill it until it boils well

醤油をサッとかけて

I sprinkle on soy sauce

できあがり

The completion

アワビ Abalone

殻を下にして焼く

I do a shell below and glill it

動きが止まるまで待つ

I wait until movement stops

醤油をサッとかけて

I sprinkle on soy sauce

縦に切り分けて

Cut it into pieces lengthwise

できあがり
The completion

3月31日までの営業となります
Until March 31 is done business

お店の電話番号はこちら!!
The phone number of the shop is this!
↓↓↓
06-7890-1924

受付は10-18時まで!!
The reception desk until 10-18:00

かき小屋本舗中之島漁港店
#abalone #scallop #secretspot #sashimi #oysterhut #oyster #rockoyster #turbanshell #whiteclam #bbq #seafood #fish #travel #outdoor #japan #japanesefood #japanese #japantrip #中之島漁港 #バーベ急便 #かき小屋本舗 #かき小屋本舗中之島漁港店 #bbqbin #osaka

カテゴリー: ten.のバーベ急便情報, おすすめBBQ食材, かき小屋本舗, イベント, バーベキューのコツ, ブログ, 大阪, BBQスポット関西 タグ: , , , , , , , , パーマリンク

コメントは停止中です。